Nordiskt Brandskyddat Trä

- ger trä nya möjligheter

Hemsidans språk

Denna webbplats publiceras på svenska och engelska, välj önskat språk genom att trycka på flaggan ovanför menyn.

Om du föredrar att läsa andra språk kan du använda Google Translate nedan. Detta är dock en automatisk översättning med flera brister, särskilt när det gäller tekniska termer.

Select site language

Google Translate

Välkommen till NBT Temadag 8 November

Välkommen till NBT TemadagVälkommen till NBT Temadag om Nordiskt Brandskyddat trä i Stockholm den 8 november som i år anordnas i samarbete och samtidigt med Brandskydd 2017 i Upplands Väsby. Årets temadag om brandskyddat trä bjuder på många intressanta föredrag och inramas av möten mellan medlemmar och andra deltagare. Dessutom får konferensdeltagarna automatiskt tillgång till konferensen Brandskydd 2017, som arrangeras i lokalen bredvid.

 

Vi kommer att få höra aktuella föredrag om träbyggande ur olika aspekter, givetvis med brandskydd som gemensam nämnare. Vi kommer även att få höra en norsk arkitekt berätta om träbyggande och Direktoratet for byggkvalitet berättar om Norges bygg­ och brandregler. Läs mer i vårt program.

Ett intressant inslag i årets Temadag är att flera av föreningens medlemmar kommer att göra en kort inspirerande presentation av sina brandskyddade träprodukter eller tjänster. Föranmäl dig till Lazaros och det är först till kvarn som gäller.

Vi hoppas att alla medlemmar och många fler intresserade besöker vår temadag och har möjlighet att delta på konferensmiddagen. Tänk på att möjligheten finns att ta del av föredragen på Brandskydd 2017 den 8 november och för ett tillägg även delta dagen efter.

Anmäl dig här!