Nordiskt Brandskyddat Trä

- ger trä nya möjligheter

Website Language Info

This site i published in Swedish and English, select preferred language by clicking the flag in top of the menu.

If you prefer to read other languages you can use the Google Translate function that is available from the swedish page.

This is however an automatic translation with several faults, especially regarding technical terms.

Select site language

Välkommen till NBT Temadag 12 November

Välkommen till NBT Temadag om Nordiskt Brandskyddat trä i Stockholm den 12 november som i år anordnas dagen innan Brandskydd 2019 (13-14 november) i Upplands Väsby. Årets temadag om brandskyddat trä bjuder på många intressanta föredrag och inramas av möten mellan medlemmar och andra deltagare.

 

Vi kommer att få höra aktuella föredrag om träbyggande ur olika aspekter, givetvis med brandskydd som gemensam nämnare. Vi kommer även att få höra en dansk och svensk arkitekt berätta om träbyggande och vi får om ny europeisk fasadbrandprovning. Läs mer i vårt program.

Ett intressant inslag i årets Temadag är att flera av föreningens medlemmar kommer att göra en kort inspirerande presentation av sina brandskyddade träprodukter eller tjänster. Föranmäl dig till Lazaros och det är först till kvarn som gäller.

Vi hoppas att alla medlemmar och många fler intresserade besöker vår temadag och har möjlighet att delta på konferensmiddagen. 

Anmäl dig via länken!

 

http://www2.informationsbolaget.se/nbt2019/